Campingferie på Bornholm

Tag på campingferie ved Danmarks bedste badestrande

Hos Møllers Dueodde Camping kan du tage hele familien med på campingferie, og sammen kan I nyde landets bedste badestrande og vores 3-stjernede campingplads. Med en fantastisk beliggenhed i Nexø tæt på skøn natur, Dueodde strand og Snogebæk kan I få de bedste muligheder for at få en skøn ferie på Bornholm.

Hos os er der plads til alle – også hunden

På vores campingplads er der plads til alle, uanset om I ønsker at holde campingferie i telt, campingvogn eller camplet – eller måske i en af vores hyggelige feriehytter. Hunde er også velkomne hos os, og det er en af de helt store fordele ved at holde ferie hos os. Her kan hele familien nemlig være samlet, og der er rig mulighed for masser af udeliv og spændende aktiviteter for både store og små.

Hunde skal dog altid holdes i kort snor, og de skal luftes uden for pladsen. Efterladenskaber skal naturligvis samles op. Derudover må hunden ikke være ”alene hjemme”, og både legeplads, svømmebassin og servicebygninger er hundefri områder.

Det er tilladt at have hund med i enkelte af vores hytter på 15 m2.

Minimarked, swimmingpool, minigolf og cykeludlejning

Vi har et lille minimarked, hvor der hver morgen bliver bagt friskt morgenbrød, og derudover kan der købes et stort udvalg af dagligvarer samt kolde is. Minimarkedet ligger kun 400 meter fra en af de bedste badestrande i hele Danmark.

Herudover har vi også en fantastisk swimmingpool med børnebassin, og til de små har vi også en skøn legeplads med en kæmpe hoppepude, et stort klatretårn og ”Moon-cars” i forskellige størrelser.

Vi har også minigolf og en tennisbane med kunstgræs samt en 18-hullers golfbane på 3 kilometer.

I nærområdet er der rig mulighed for at tage på vandreture eller cykelture, og vi tilbyder cykeludlejning på pladsen, hvis I ikke selv har cykler med.

Hold campingferie med hele familien på dansk grund, og nyd vores skønne badestrand og øvrige aktiviteter for både store og små.

Hvad mener vores gæster?

"Højt anbefalet"

Meget flot campingplads, dejligt flot personale. Vi er tilbage takket være Gitte Claus og Morten. Hilsner fra Østrig.

Harry Neumayer

"Næste år er vi her igen"

En af de bedste campingpladser, vi kender. Fedt sted! Stille på trods af mange børn, da pladslayoutet er perfekt. Rene sanitære faciliteter, pool, sauna, minigolf, tv osv.

Gerald Jette

""Fantastisk campingplads"

Det bedste! Siden vi var 10 år, har vi været gæster ... nu kører den næste generation allerede. Vi ser frem til denne sommer ... for 20. gang!

Pauline Westermann

"Smuk campingplads"

Måske den smukkeste campingplads, vi nogensinde har været på Og så de omgivelser!

Solvor Skreden

Se flere anmeldelser på Facebook​

Bewertet mit 4,5 von 5 Sternen basierend auf über 195 Bewertungen von Facebook und Google.