Teltplads i fantastiske omgivelser

Overnatning i det fri

Hvis du holder af overnatning i det fri, er vores teltplads et oplagt valg, når du leder efter overnatningsmuligheder i telt på Bornholm. Hos Møllers Dueodde Camping har vi flere teltpladser, hvor du har mulighed for at slå dit telt op for enten en enkelt eller flere nætter alt afhængigt af, hvad der passer ind i dine planer. Vi ligger i skønne omgivelser i Nexø ved Dueodde strand, som er en af de bedste badestrande i hele landet.

Du er velkommen til at tage hunden med

Vi er en af de få campingpladser, hvor hunde er velkomne. Du er derfor mere end velkommen til at tage din hund med, når du vælger at overnatte på vores teltplads. Vær dog opmærksom på, at du skal lufte din hund uden for pladsen, samle efterladenskaber op og altid holde din hund i kort snor. På den måde kan alle nemlig få en god ferie.

Derudover må hunden ikke være ”alene hjemme” i teltet, og der er hundefri zone i både svømmebassin, på legepladsen og i vores servicebygninger.

Vores teltplads byder på masser af faciliteter

Vi har mange forskellige faciliteter, som du med fordel kan benytte dig af, når du vælger at overnatte på vores teltplads. Vi har blandt andet:

  • ​Minimarked hvor du kan købe friskbagt morgenbrød, dagligvarer og kolde is
  • ​Swimmingpool med børnebassin
  • ​Legeplads med klatretårn, hoppepude og ”Moon-cars”
  • ​Minigolf
  • ​Tennisbane med kunstgræs
  • ​18-hullers golfbane på 3 km
  • ​Cykeludlejning.

Med vores skønne beliggenhed er der rig mulighed for at tage på både cykel- og vandreture i lokalområdet, men du kan også tage på tur rundt på resten af øen. Det er helt op til dig. 

Du kan finde en oversigt over vores priser på leje af teltplads her, men du er også altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål angående pris, bestilling eller lignende.

Vi har en af Bornholms bedst beliggende naturcampingpladser, og vi byder på camping for både enkeltpersoner, par og hele familien.

Hvad mener vores gæster?

"Højt anbefalet"

Meget flot campingplads, dejligt flot personale. Vi er tilbage takket være Gitte Claus og Morten. Hilsner fra Østrig.

Harry Neumayer

"Næste år er vi her igen"

En af de bedste campingpladser, vi kender. Fedt sted! Stille på trods af mange børn, da pladslayoutet er perfekt. Rene sanitære faciliteter, pool, sauna, minigolf, tv osv.

Gerald Jette

""Fantastisk campingplads"

Det bedste! Siden vi var 10 år, har vi været gæster ... nu kører den næste generation allerede. Vi ser frem til denne sommer ... for 20. gang!

Pauline Westermann

"Smuk campingplads"

Måske den smukkeste campingplads, vi nogensinde har været på Og så de omgivelser!

Solvor Skreden

Se flere anmeldelser på Facebook​

Bewertet mit 4,5 von 5 Sternen basierend auf über 195 Bewertungen von Facebook und Google.