Hyggelige campinghytter på solskinsøen

​Skal sommerferien holdes i en luksushytte i Danmark – i dejlige omgivelser? Hos Møllers Dueodde Camping har I mulighed for at leje en skøn og hyggelig feriehytte, der kan være den perfekte løsning på en fantastisk ferie på Bornholm.

Vores campingplads ligger tæt på Dueodde Strand. Derudover er der heller ikke langt til Snogbæk (5 km) eller Nexø (10 km), hvor der er indkøbsmuligheder og attraktioner at udforske. Når I skal holde ferie hos os, har I mulighed for at booke campinghytter af forskellige slags. Der er derfor både noget til den helt store familie og til den lille familie.

Når I skal leje hytte på campingplads, har vi fire forskellige typer (se under teksten). I kan vælge imellem:

Charmerende og hyggelig hytte på campingplads

Når I holder hytteferie hos os, får I en skøn oplevelse. Vores campingplads er nemlig indbegrebet af charme og hygge – uanset om I er til luksuscamping eller mere minimalistisk camping. Her kan I få en masse gode stunder med familien, mens I tilbringer tid på solskinsøen. Området byder også på flot natur, der helt sikkert er værd at udforske.

Ved leje af hytte på campingplads, får I mulighed for at holde en hyggelig ferie. I behøver ikke at bruge en masse tid i jeres feriehytte, da vi har flere forskellige aktivitetsmuligheder. I vores campinghytter får I en dejlig ferie, hvor I får mange gode oplevelser for pengene.

Book din luksushytte allerede i dag

Ønsker I at booke en luksushytte hos os? Eller vil I bare gerne vide mere om de forskellige slags hytter? Så kan I altid kontakte os på telefon +45 5648 8149 eller e-mail moeller@dueodde-camp.dk.

Campingpladsen åbner igen fra 04-05-2024 - 26-09-2024.

Was denken unsere Gäste?

"Sehr empfehlenswert"

Sehr schöner Campingplatz, nettes Personal. Dank Gitte Claus und Morten sind wir zurück. Grüße aus Österreich.

Harry Neumayer

„Nächstes Jahr sind wir wieder hier“

Einer der besten Campingplätze, die wir kennen. Schöner Ort! Trotz vieler Kinder ruhig, da die Raumaufteilung perfekt ist. Saubere Sanitäranlagen, Pool, Sauna, Minigolf, TV usw.

Gerald Jette

„Fantastischer Campingplatz“

Der beste! Seit unserem 10. Lebensjahr sind wir Gäste ... jetzt fährt bereits die nächste Generation. Wir freuen uns auf diesen Sommer ... zum 20. Mal!

Pauline Westermann

„Wunderschöner Campingplatz

Vielleicht der schönste Campingplatz, auf dem wir je waren. Und dann die Umgebung!

Solvor Skreden

Weitere Bewertungen finden Sie auf Facebook

Bewertet mit 4,5 von 5 Sternen basierend auf über 195 Bewertungen von Facebook und Google.