Hyggelige campinghytter på solskinsøen

​Skal sommerferien holdes i en luksushytte i Danmark – i dejlige omgivelser? Hos Møllers Dueodde Camping har I mulighed for at leje en skøn og hyggelig feriehytte, der kan være den perfekte løsning på en fantastisk ferie på Bornholm.

Vores campingplads ligger tæt på Dueodde Strand. Derudover er der heller ikke langt til Snogbæk (5 km) eller Nexø (10 km), hvor der er indkøbsmuligheder og attraktioner at udforske. Når I skal holde ferie hos os, har I mulighed for at booke campinghytter af forskellige slags. Der er derfor både noget til den helt store familie og til den lille familie.

Når I skal leje hytte på campingplads, har vi fire forskellige typer (se under teksten). I kan vælge imellem:

Charmerende og hyggelig hytte på campingplads

Når I holder hytteferie hos os, får I en skøn oplevelse. Vores campingplads er nemlig indbegrebet af charme og hygge – uanset om I er til luksuscamping eller mere minimalistisk camping. Her kan I få en masse gode stunder med familien, mens I tilbringer tid på solskinsøen. Området byder også på flot natur, der helt sikkert er værd at udforske.

Ved leje af hytte på campingplads, får I mulighed for at holde en hyggelig ferie. I behøver ikke at bruge en masse tid i jeres feriehytte, da vi har flere forskellige aktivitetsmuligheder. I vores campinghytter får I en dejlig ferie, hvor I får mange gode oplevelser for pengene.

Book din luksushytte allerede i dag

Ønsker I at booke en luksushytte hos os? Eller vil I bare gerne vide mere om de forskellige slags hytter? Så kan I altid kontakte os på telefon +45 5648 8149 eller e-mail moeller@dueodde-camp.dk.

Campingpladsen åbner igen fra 05-05-2023 - 24-09-2023.

Hvad mener vores gæster?

"Højt anbefalet"

Meget flot campingplads, dejligt flot personale. Vi er tilbage takket være Gitte Claus og Morten. Hilsner fra Østrig.

Harry Neumayer

"Næste år er vi her igen"

En af de bedste campingpladser, vi kender. Fedt sted! Stille på trods af mange børn, da pladslayoutet er perfekt. Rene sanitære faciliteter, pool, sauna, minigolf, tv osv.

Gerald Jette

""Fantastisk campingplads"

Det bedste! Siden vi var 10 år, har vi været gæster ... nu kører den næste generation allerede. Vi ser frem til denne sommer ... for 20. gang!

Pauline Westermann

"Smuk campingplads"

Måske den smukkeste campingplads, vi nogensinde har været på Og så de omgivelser!

Solvor Skreden

Se flere anmeldelser på Facebook​

Bewertet mit 4,5 von 5 Sternen basierend auf über 195 Bewertungen von Facebook und Google.