​En vellykket ferie

​Beliggenheden ved en af Danmarks bedste badestrande og pladsens meget høje standard, giver Dem de bedste muligheder for en vellykket campingferie.

Hvad enten I kommer med telt, camplet, campingvogn - eller vælger at leje en af vores hyggelige hytter, så får I den bedste form for campingferie. I vores lille minimarked, bager vi hver morgen frisk morgenbrød og kan tilbyde et stort udvalg af dagligvarer og ikke mindst kolde is til de varme sommerdage. Kun 400 meter til en af Danmarks bedst badestrand.

Vores skønne swimmingpool med børnebassin er åben fra ultimo maj til primo september. Swimmingpoolen kan være lukket under dårlige vejrforhold. For børnene er der en dejlig legeplads, med et stort klatretårn, kæmpe hoppepude og "Moon-cars" i forskellige størrelser. På pladsen er der minigolf, samt en fin tennisbane med kunstgræs. 3 km til 18-hullers golfbane, og i finder 3 andre baner inden for 30 km. I den omkringliggende natur er der rige aktivitets muligheder for hele familien, hvad enten man er til traveture eller cykelture ad de fine cykelveje som findes i området. Har I ikke selv cykler med, har vi cykeludlejning på campingpladsen.

Hunde er velkomne​

Was denken unsere Gäste?

"Sehr empfehlenswert"

Sehr schöner Campingplatz, nettes Personal. Dank Gitte Claus und Morten sind wir zurück. Grüße aus Österreich.

Harry Neumayer

„Nächstes Jahr sind wir wieder hier“

Einer der besten Campingplätze, die wir kennen. Schöner Ort! Trotz vieler Kinder ruhig, da die Raumaufteilung perfekt ist. Saubere Sanitäranlagen, Pool, Sauna, Minigolf, TV usw.

Gerald Jette

„Fantastischer Campingplatz“

Der beste! Seit unserem 10. Lebensjahr sind wir Gäste ... jetzt fährt bereits die nächste Generation. Wir freuen uns auf diesen Sommer ... zum 20. Mal!

Pauline Westermann

„Wunderschöner Campingplatz

Vielleicht der schönste Campingplatz, auf dem wir je waren. Und dann die Umgebung!

Solvor Skreden

Weitere Bewertungen finden Sie auf Facebook

Bewertet mit 4,5 von 5 Sternen basierend auf über 195 Bewertungen von Facebook und Google.