​En vellykket ferie

​Beliggenheden ved en af Danmarks bedste badestrande og pladsens meget høje standard, giver Dem de bedste muligheder for en vellykket campingferie.

Hvad enten I kommer med telt, camplet, campingvogn - eller vælger at leje en af vores hyggelige hytter, så får I den bedste form for campingferie. I vores lille minimarked, bager vi hver morgen frisk morgenbrød og kan tilbyde et stort udvalg af dagligvarer og ikke mindst kolde is til de varme sommerdage. Kun 400 meter til en af Danmarks bedst badestrand.

Vores skønne swimmingpool med børnebassin er åben fra ultimo maj til primo september. Swimmingpoolen kan være lukket under dårlige vejrforhold. For børnene er der en dejlig legeplads, med et stort klatretårn, kæmpe hoppepude og "Moon-cars" i forskellige størrelser. På pladsen er der minigolf, samt en fin tennisbane med kunstgræs. 3 km til 18-hullers golfbane, og i finder 3 andre baner inden for 30 km. I den omkringliggende natur er der rige aktivitets muligheder for hele familien, hvad enten man er til traveture eller cykelture ad de fine cykelveje som findes i området. Har I ikke selv cykler med, har vi cykeludlejning på campingpladsen.

Hunde er velkomne​

Hvad mener vores gæster?

"Højt anbefalet"

Meget flot campingplads, dejligt flot personale. Vi er tilbage takket være Gitte Claus og Morten. Hilsner fra Østrig.

Harry Neumayer

"Næste år er vi her igen"

En af de bedste campingpladser, vi kender. Fedt sted! Stille på trods af mange børn, da pladslayoutet er perfekt. Rene sanitære faciliteter, pool, sauna, minigolf, tv osv.

Gerald Jette

""Fantastisk campingplads"

Det bedste! Siden vi var 10 år, har vi været gæster ... nu kører den næste generation allerede. Vi ser frem til denne sommer ... for 20. gang!

Pauline Westermann

"Smuk campingplads"

Måske den smukkeste campingplads, vi nogensinde har været på Og så de omgivelser!

Solvor Skreden

Se flere anmeldelser på Facebook​

Bewertet mit 4,5 von 5 Sternen basierend auf über 195 Bewertungen von Facebook und Google.